Polskie Kulinaria Regionalne w Busku-Zdrój

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski zaprasza chętnych producentów żywności, w tym i rolników oraz wszystkich zainteresowanych na organizowane już po raz piąty wydarzenie Kulinaria Regionalne 2025 -szczegóły w linku pobierz

Szczególnie ciekawe będzie spotkanie z Panem Bogdanem Gałązką restauratorem, wykładowcą, ekspertem który poprowadzi  wykład połączony z panelem dyskusyjnym zatytułowany "Doświadczenie produktu regionalnego jako przejaw gościnności w turystyce”

który odbędzie się dnia 6 września /sobota/ 2025 roku, w godz.17.30-20.00, w Sali Konferencyjnej Skybar, Hotelu Polonia Park Medical Center&SPA, IV piętro, ul. Słoneczna 3.Hotel Polonia Park Medical Center & SPA pobierz osobiste zaproszenie - wstęp wolny.

Tutaj udostępniamy Program

To bardzo ważne wydarzenie, szczególnie w kontekście rodzimych polskich produktów żywnościowych wysokiej jakości, zdrowego odżywiania, krótkich łańcuchów żywieniowych, polskiego rolnictwa. Wszyscy jesteśmy konsumentami.